Kockázatok felmérése

Szerencsés esetben egy vállalkozás még jóval a káresemény bekövetkezése előtt előre fel tudja mérni, hogy mik a vállalkozás működésével kapcsolatban elképzelhető legnagyobb kockázatok.

A személyi állományban bekövetkező váratlan változás?

A készletekben bekövetkező kár?

Valamely termelőeszköz meghibásodása, kiesése?

Egy hanyag munkatárs esetleges hibás munkavégzése okozhat jelentős veszélyt?

Akárhogy legyen is, egy rövid beszélgetésben fel tudjuk mérni Önnel, hogy milyen kockázatok veszik körül az Ön vállalkozását, s milyen megoldások vannak ezek csökkentésére, esetleges megszüntetésére.

Ne ijedjen meg, nem fogunk Önre tukmálni semmilyen biztosítást, hiszen nem mindig a biztosítás a legmegfelelőbb védelem a káresemények bekövetkezése ellen. Sokszor preventív intézkedések bevezetése, vagy a munkatársak célirányos képzése még jobb eredményt is hozhat. Ilyenkor is hasznos a közös kockázatfelmérés, hiszen rávilágít ezeknek a szükségességére és megelőzheti a bajt.

De ha marad valós biztosítási igény, amire valóban a biztosítás jelenti a legjobb megoldást, akkor engedje meg, hogy felajánjuk Önnek az arra vonatkozó legjobb konstrukciót. A döntés az Öné, és mi tiszteletben tartjuk azt. A mi dolgunk csak az, hogy eligazítsuk a kockázatok és a megoldások világában.

 

Mik az Ön vállalkozásra leselkedő legnagyobb kockázatok?

  • Váratlan személyi változások?
  • Kár a készletekben?
  • Termelőeszköz kiesése?
  • Munkavállalók hibái?

Gondoljuk át együtt, és védje meg időben vállalkozását!