Biztosításmenedzsment

Egy előzetes kockázatelemzést követően pontos kép alakítható ki arról, hogy a különféle káresemények előfordulásának mekkora valószínűsége van az Ön cégénél. A gépkocsipark, a munkagépek, az ingatlanvagyon és egyéb vagyontárgyak értékének ismerete alapvetően fontos ahhoz, hogy a legmegfelelőbb biztosítási csomagot ajánlhassuk fel.

Munkatársaink felveszik a kapcsolatot a biztosítótársaságokkal és ajánlatokat kérnek tőlük. Szolgáltatásunknak ez az egyik legkritikusabb és legnagyobb szakértelmet kívánó része, hiszen a cél az, hogy olyan biztosítási csomagot állítsunk össze, amelyik a legjobban védi ügyfeleink értékeit. Azokat az ajánlatokat kell tehát fontolóra vennünk, amelyek a lehető legtöbb veszélyhelyzetre megoldást kínálnak.

Az ajánlatok speciális szempontrendszer alapján elemezzük, így győződve meg arról, hogy az apró betűs részek se okozzanak kellemetlenséget ügyfeleinknek. A Top Bróker Kft. széleskörű szakmai kapcsolatrendszerrel bír. Ennek köszönhetően a lehető legkedvezőbb díjat alkudjuk ki Önnek a szolgáltatásért.

Ha Ön elégedetlen jelenlegi biztosításának költségeivel, hívjon minket a +36 1 238 0184-es telefonszámon!

 

A gépkocsipark, a munkagépek, az ingatlanvagyon és egyéb vagyontárgyak értékének ismeretében alakítható ki a legmegfelelőbb biztosítási csomag, ami...