Kockázatelemzés

Komplex szolgáltatáscsomagunk alapja a kockázatelemzés. Ahhoz, hogy megtalálhassuk az Ön számára legmegfelelőbb biztosítást, részletesen ki kell, elemezzük cége vezetési-, gyártási-, értékesítési- és logisztikai rendszerét. Felmérjük vállalkozása gépkocsiparkját, munkagépeit, ingatlanvagyonát, és egyéb vagyontárgyait. Átvilágítjuk az alkalmazottak egészségére veszélyt jelentő helyzeteket. Ezen túlmenően a rendszerelemzés alkalmat ad arra, hogy más veszélyhelyzetek, káresemények bekövetkeztének lehetőségét is megvizsgáljuk.
Ne lepődjön meg, ha olyan kockázati tényezőkre is felhívjuk figyelmét, amelyre korábban Ön akár nem is gondolt! Ez is csak a Top Bróker Kft. munkatársainak tapasztalatát dicséri.
Ha kíváncsi arra, hogy milyen kockázati tényezőket nem vett észre eddig munkakörnyezetében, keressen bennünket a
+36 1 238 0184-es telefonszámon.
A sikeres munkavégzéshez természetesen az Ön együttműködésére is szükség van. A szakértőink által alkalmazott speciális kockázatelemzési rendszer adott esetben helyszíni szemlét, és a felelős beosztású munkatársai kikérdezését is magában foglalja.

Komplex szolgáltatáscsomagunk alapja a kockázatelemzés. Ahhoz, hogy megtalálhassuk az Ön számára legmegfelelőbb biztosítást...